Aktywne Wpisy
Minieri +797
ImNewHere +44
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Chcę złożyć coś customowego na dedykowanej do tego ramie.
Ma być raczej lekki i zwinny ale jednak #!$%@? :)
Powiedzcie mi mirasy - jak duża różnica w przyspieszeniu będzie pomiędzy pakietami 16s(60V) a 20s(72V) ?
Ze wstępnych kalkulacji wyszło mi że zmieszczę nawet pakiet 20s13p, ale może nie warto brać dodatkowych ogniw i zredukować wagę?
Z moich obliczeń wynika ze do ugrania jest do 10kg (45-55kg)
Dodam że raczej drobny ze mnie rider ~70kg
#rowerelektryczny
@Gozdziu: Będę sam dłubał. Gotowce mnie w ogóle nie interesują. Falcona za 10 raczej nie kupisz a jeśli to będzie słaby. Surron to zabaweczka dla dzieci.
Komentarz usunięty przez autora
Cross to głośna i ciężka pierdziawa. Fajne ale wole mocny ebike.
W 60V idzie większość ludzi, ale na 72 też sporo maszyn choć raczej tych cięższych ~70kg+
Komentarz usunięty przez autora