Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
banans +37
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata
70% done :)
Na ten moment 7/10. W tej chwili pozostały 2 dni 23 godziny 42 minuty do końca wyznaczonego sobie postu
Waga : 88.25 kg (-0.5 kg)
Spadek wagi łącznie: 5.79 kg
BMI: 28,1 (-0,2)
Spadek BMI łącznie: 1.8
Obwody (podawanee co 2 dni): :)
Spadek obwodów łącznie: :)
Ilość kroków: 7 172
Inne formy aktywności: BRAK
Sen: 1g 53min głębokiego snu, 6g 13m płytkiego. Razem 8g 06min + 0 przebudzeń.
Wypite: 2x kawa (600 ml), 2 l mineralnej wody gazowanej co łącznie daje 2.6 l płynów
Wypróżnianie: '0'. Mało filtrowało.
Suplementacja: Niezmiennie- Ashwagandha 240 mg tabletka, Bacopa Monnieri 250 mg tabletka, Vitamina D+K 50 μg, Biotyna 2500 μg (biotyny),5 g kreatyny, a na sen melatonin 1mg. Wszystko z kfd
W dniu dzisiejszym dołączam MAGVITB6
Nastrój: Dzisiaj kompletnie dałem sobie spokój od ćwiczeń. 2 dni temu robiłem FBW, regeneracji zero. Nogi po przysiadach dalej jak z waty. W sumie jak mam się zregenerować. Odpuszczam dzisiaj totalnie, co do biegania- za mały tydzień. Niech no nabiorę siły najpierw na domowe ciężary. Mam nadzieję, że jutro się poprawi i będę mógł ogarnąć temat. Nastrój bardzo dobry, od rana ketony przemawiają do mnie głośno i wyraźnie + poranne Słoneczko zrobiło ze mną to, co należy. Przynajmniej Pies uśmiechnięty długimi spacerami (bez smyczki miejsce w lesie, nie będę płacić nowego mandatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic odkrywczego. Ból mięsni których miałem okazje używać przy pomocy sztangi czy drążka :) Skurcze się nie pojawiły, jednak dobrą decyzją było dokupienie magnezu.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocki.
wołam @luk04330 i Senpai'a @anonymous_derp
Człowiek Dietetyk @Lewusx ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Również plusujących poprzedni wpis: @Siemion, @Xtreme2007, @BigSmoke01, @eiaculatiopraecox, @Zielu_69, @Ketonowy, @iHead, @paulina_65, @wcale_nie_mam_tu_konta, @pannakota, @wasilil, @TheDamex, @Ziomek1987
Do czarnolistowania #wygramzketo