Aktywne Wpisy
ninetyeight +737
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
#motoryzacja #samochody #heheszki #alfaromeo
każde ich auto od e46 w górę ma plastikowy układ chłodzenia pękający regularnie co kilkadziesiąt tys. kilometrów, moduły eletroniczne regularnie padają, w 335i pada pompa wysokiego ciśnienia i turbiny, w praktycznie wszystkich 6cyl od e90 wzwyż klapki dolotowe urywają się i wpadają do silnika, m3 e92 i m5 e60 mają zacierające się panewki, etc etc etc.
Widzę bardzo lubisz naukę
No ale co myśleć o marce, która przekłada rozrząd na tył silnika by koszt jego wymiany był absurdalnie wysoki, bo tak xD
Komentarz usunięty przez autora