Aktywne Wpisy

nanotecz +73
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.

FedoraTyrone +10
Czy można przechodzić kryzys wieku średniego mając 30 parę lat? Jako 20 paro latek kupiłem sobie pierdzika jako samochód, zwykły dziadkowóz, a teraz mając ponad 30 nagle po głowie chodzi mi żeby kupić sobie coś sportowego o dużej mocy. Będąc młodszym byłem jakiś rozsądniejszy... coś tu jest u mnie wszystko odwrotnie xD #samochody #motoryzacja #psychologia #niebieskiepaski

Nie wiem, jak wy, ale ja należę do osób, dla których dobra melodia tudzież piosenka w czołówce jest równie ważna, co sama produkcja. Dotyczy to również animacji, zwłaszcza serialowych. Cóż może lepiej wkręcić w odpowiedni nastrój do oglądania, niż porządny kawałek na dzień dobry? Czasem okazuje się wręcz, że piosenka otwierająca jest lepsza od samej produkcji… W Polsce czołówki seriali animowanych zazwyczaj wykonują aktorzy lub mniej znani wokaliści – którzy czasami później robią kariery. Jednak bywały sytuacje, kiedy uznawano, że najlepiej takie zadanie powierzyć piosenkarzom o ugruntowanej pozycji zawodowej.
Oto przed wami siedem polskich gwiazd muzyki rozrywkowej, którym zdarzyło się w swojej karierze wykonywać krajowe wersje czołówek zagranicznych seriali animowanych.
Wybór, jak w każdym tego typu zestawieniu, jest w jakimś stopniu subiektywny, więc proszę nie pytać, dlaczego nie ma Iksa czy Igreka.
7 gwiazd muzyki rozrywkowej śpiewających polskie czołówki do animacji
#seriale #serial #animacja #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_16181532740YvlqjbigOTwC3CpZylgDu.jpg
Pobierz