Wpis z mikrobloga

Od kiedy jest pandemia zacząłem korzystać z #tinder Z aplikacji jestem zadowolony, byłem pozytywnie zaskoczony, że laski same zagadują i wgl. duży wybór. Największy jednak zdziwienie spotkało mnie gdy kupiłem sobie golda na promce. Z zacieszem zacząłem przeglądać laski które mnie polubiły i nagle szok. Wśród tych dziewczyn były oczywiście normalne laski, ale co trzecia miała posturę worka ziemniaków. Dosłownie klinowałyby się na bramkach w metrze. Nigdy nie narzekałem na powodzenie, jestem wysportowany, wysoki i ogólnie nieźle wyglądam, ale gdy jakas laska jest top topów to nie przesuwam w prawo bo wiem, że nie jesteśmy na tym samym poziomie. Normalne, tak wygląda życie. Laski jednak nawet 1 i 2 uważają, że należy im się 8. Ten świat zwariował. Jak one sobie później wyobrażają spotkanie? Myślą, że facet nie zauważy dodatkowych 50 kg? Czy po prostu uważają, że każdej księżniczce należy się królewicz? xd
#julki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci: ale jesteś wytresowany, nie przesuwasz fajnych lasek w prawo bo wiesz, że Ci się nie należą xDD To już wyższy lvl s----------a. Na tym polega ten wasz blackpill? Na trzymaniu swojego miejsca w szeregu? Ale to żałosne
  • Odpowiedz
@nobrain: Wśród dyszek (z wyglądu) to mała szansa by znaleźć mentalnie fajna dziewczynę. Większość to bezmózgi.
Chyba że chciałbyś taka na zegzy ale tak samo, zwykle takie są słabe i w tych rejonach ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz