Aktywne Wpisy

Konrad2114 +9
nienawidzę siebie

Dostałem całkiem ciekawą ofertę tylko że chcą pracy w godzinach USA, powiedzcie szczerze, ciężko jest pracować w takim trybie?
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k

#julki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill
Raczej myślą, że mimo wszystko się spodobają, albo uważają, że wnętrze się liczy.
Stawiam jednak dolary przeciwko orzechom, że gdyby schudły to nigdy grubego chłopaka w prawo by nie przesunęły. Wtedy wnętrze już by się tak nie liczyło. xd
No na sto procent xD
spasiona laska = ma depresje, hormony, geny, w ostatecznosci lubi siebie (oklamywanie sie) i ma extra ciala do kochania
spasiony gosciu, albo chociaz z bebzunkiem wystajacym = oblesny leń, podludź... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@allesisthelal: owszem, ale tylko fetyszyści. Kiedy jakiś facet wybiera sobie otyłą kobietę, w jakichś 98 % przypadków robi to z braku perspektyw. Nikt o zdrowych zmysłach nie pragnie chorobliwie grubych babsztyli.
A jeśli otyła kobieta przesuwa w prawo profil Chada, naraża się wyłącznie na śmieszność. W normalnym świecie grubaski znałyby swoje miejsce w szeregu, ale niestety galopująca wciąż hipergamia wywindowała takie osobniczki do poziomu przeciętnych
@Ponury_Dewiant: zdefiniuj otyłe w jakimś modelu wzrost/waga.
Ja akurat nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie nawet.
Ja jednak nic nie mam do gości którzy lubią grubaski, serio. Jeżeli pewne dewiacje są niezdrowe to tej za taką nie uważam. No, ale niezmienia to faktu, że dewiacja to dewiacja i nawet jeżeli nieszkodliwa to z jakiś względów