Wpis z mikrobloga

Od kiedy jest pandemia zacząłem korzystać z #tinder Z aplikacji jestem zadowolony, byłem pozytywnie zaskoczony, że laski same zagadują i wgl. duży wybór. Największy jednak zdziwienie spotkało mnie gdy kupiłem sobie golda na promce. Z zacieszem zacząłem przeglądać laski które mnie polubiły i nagle szok. Wśród tych dziewczyn były oczywiście normalne laski, ale co trzecia miała posturę worka ziemniaków. Dosłownie klinowałyby się na bramkach w metrze. Nigdy nie narzekałem na powodzenie, jestem wysportowany, wysoki i ogólnie nieźle wyglądam, ale gdy jakas laska jest top topów to nie przesuwam w prawo bo wiem, że nie jesteśmy na tym samym poziomie. Normalne, tak wygląda życie. Laski jednak nawet 1 i 2 uważają, że należy im się 8. Ten świat zwariował. Jak one sobie później wyobrażają spotkanie? Myślą, że facet nie zauważy dodatkowych 50 kg? Czy po prostu uważają, że każdej księżniczce należy się królewicz? xd
#julki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci: Te jedynki i dwójki to przesuwają w prawo bo to nic nie kosztuje a nusz jakiś przystojniak ma z-----y łeb lub dewiację i lubi dodatkowe 50 kilo na swojej twarzy ¯_(ツ)_/¯ w sumie nie dziwię się im. Sam jakbym był singlem to dawałbym w prawo laski z 2-3 levele wyżej. No ok, nie dyszki ale wiesz.
  • Odpowiedz
@Hubby: to co mówisz ma sens, nie wydaję mi się jednak żeby w ich głowie pojawiła się myśl "dam w prawo gość może lubi grube"
Raczej myślą, że mimo wszystko się spodobają, albo uważają, że wnętrze się liczy.
Stawiam jednak dolary przeciwko orzechom, że gdyby schudły to nigdy grubego chłopaka w prawo by nie przesunęły. Wtedy wnętrze już by się tak nie liczyło. xd
  • Odpowiedz
@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci:

Stawiam jednak dolary przeciwko orzechom, że gdyby schudły to nigdy grubego chłopaka w prawo by nie przesunęły. Wtedy wnętrze już by się tak nie liczyło. xd

No na sto procent xD
spasiona laska = ma depresje, hormony, geny, w ostatecznosci lubi siebie (oklamywanie sie) i ma extra ciala do kochania
spasiony gosciu, albo chociaz z bebzunkiem wystajacym = oblesny leń, podludź... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci: Myślę, że po prostu dają szansę „może akurat on da w prawo”, zamiast same sobie ograniczać możliwość poznania kogoś. Myślę, że to by było smutne gdyby były na apce i mówiły sobie „temu nie dam w prawo, bo na bank jestem dla niego za brzydka”.
  • Odpowiedz
Niektórzy faceci lubią otyłe kobiety.

@allesisthelal: owszem, ale tylko fetyszyści. Kiedy jakiś facet wybiera sobie otyłą kobietę, w jakichś 98 % przypadków robi to z braku perspektyw. Nikt o zdrowych zmysłach nie pragnie chorobliwie grubych babsztyli.
A jeśli otyła kobieta przesuwa w prawo profil Chada, naraża się wyłącznie na śmieszność. W normalnym świecie grubaski znałyby swoje miejsce w szeregu, ale niestety galopująca wciąż hipergamia wywindowała takie osobniczki do poziomu przeciętnych
  • Odpowiedz
@Ponury_Dewiant: ostatnio byłam w parku gdzie była taka para grubasków. Facet objeżdżał laskę, że źle ćwiczy xDD i dawał jej non stop "dobre rady", chociaż sam z nich najwyraźniej nigdy nie skorzystał, więc nie dziwie się, że grube laski wolą startować do normalnych kolesi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja j---e grubasy sa obrzydliwe i powinny sobie darować szczuplych lub dobrze zbudowanych gości. Jak w ogole takiej lasce nie wstyd podbijać do normalnego typa
  • Odpowiedz
@allesisthelal: gdy szczupły gość lubi grube to nie preferencja tylko dewiacja. Preferencja to gdy wolisz brunetki zamiast blondynek. Naturą człowieka jest dążenie do bilogicznie zdrowego potomstwa dlatego odstępstwa nazywane są dewiacjami.
Ja jednak nic nie mam do gości którzy lubią grubaski, serio. Jeżeli pewne dewiacje są niezdrowe to tej za taką nie uważam. No, ale niezmienia to faktu, że dewiacja to dewiacja i nawet jeżeli nieszkodliwa to z jakiś względów
  • Odpowiedz
@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci: ale wiesz, że naturalnie najlepiej przeżywali ci, którzy szybko i skutecznie odkładali/magazynowania tłuszcz. Więc twierdzenie, że czymś naturalnym jest go nie odkładać i to jest normalne jest z d--y. Przyjdzie jakiś kataklizm i chudziakow jako pierwszych zmiecie z planszy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@allesisthelal: haha może coś w tym jest, ale gdyby odłożyć ewentualne kataklizmy na bok to otyłość nie jest w XXI wieku wyznacznikiem zdrowia. Człowiek ewoluował i nie potrzebuje już odkładać tłuszczu. Dzisiaj otyłosc to organizmy które nie przystosowały się właściwie lub leniwe k----e lubujące się w ptasim mleczku i netflixie. Historycznie masz rację, otyłość była wyznacznikiem zdrowia. Starożytni Egipcjanie uważali otyłe kobiety za najpiękniejsze, później były rubensowskie kształty czyli już
  • Odpowiedz