Aktywne Wpisy
stefan_pmp +819
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +91
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Koledzy kolezanki pomozcie. Mam w domu odziedziczone jakas setke plyt winylowych. Potrzebuje to na czyms odtwarzac. Nie znam sie kompletnie na sprzecie. Mam budzet 2000pln. Potrzebuje w tym budzecie kupic wszystko co trzeba aby sluchac muzyki. Czyli gramofon, glosniki plus wszystko inne co jest wymagane (o ile czegos jeszcze trzeba).
Co moglibyscie polecic w tym budzecie? Tak zeby laik kupil, podlaczyl i dziala :)
Różnicę możesz mi przelać na konto
@HPCC1A9F: 2k to jest normalna cena za "normalny" dobrze grający gramofon, to nie kupno kabla hdmi za 10k dolarów
@Ojezu a ten Thorens rzeczywiście zajebisty! Ale jak kolega rozłoży budżet po 1/3 na kolumny, wzmacniacz i gramofon (może z większym doważeniem gramofonu jednak) to tez będzie super grało.