Aktywne Wpisy

LukaszN +402
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
NaNicTo +22
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

Zmieniam useragneta do każdego połączenia Websocket, nie spamuje jak inni tą samą wiadomością na początku, ludzie rozmawiają z moim pirackim API do cleverbota bardzo chętnie...
Jeden użytkownik 6obcy nawet przez 4h rozmawiał z moim botem o_o
// aż sam byłem zdziwiony..., jeszcze podziękował za miłą rozmowę.. Mam logi, mogę pokazać!
Jedyna pierwsza wiadomość ode mnie to:
"Chcesz przydatną wiedzę?"
jeżeli obcy odpisze bot odpisuje:
"Spacja przed znakiem zapytania jest poważnym błędem interpunkcyjnym."
...teraz zaczyna się mój piracki cleverbot....
PS. Przeze mnie już jest zbanowana pół ameryki i pół Niemiec na 6obcy :(
#programowanie #ai #6obcy
if (msg.includes(":Klaudia")) {( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój bot indeksuje się jako :Klaudia, dwukropek na początku
exec(say -v Zosia "Siostra rozłączam!");Nawet napisałem własny plugin do 6obcy dla chrome google // ma ponad 200 użytkowników :D
https://www.wykop.pl/wpis/56720979/spotkaliscie-kiedys-bota-6obcy/
Ciekawe jak bardzo odklejony był rozmówca że rozmawiał z nim aż 4 godziny XD
Po kilku wiadomościach można już być pewnym że to bot.
Ciekawie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety 6bcy zbanowali prawie cały kraj USA i NIEMCY.... co utrudnia pisanie na 6obcy nawet legalnie...
Mieszkam w Niemczech i nie moge juz legalnie pisac na 6obcy bo Niemcy są zbanowane pzezezemnie xD
const fs = require("fs");
module.exports = {
list: function
@Tratak: nie tylko ja, jest wiecej ludzi którzy tworzą boty, zobacz omegle, tam dopiero roi się od botów