@olekjs: Tradycyjnie Mam niby jakieś obowiązki, a przecież – pustka, jakby zupełnie nie miało znaczenia czy wstanę czy nie wstanę, czy zrobię coś, czy nie zrobię (ja p------ę), higiena, jedzenie, praca, jedzenie, praca, palenie, proszki, sen. (Ja p------ę, k---a).
@olekjs: Gorzała za mną chodzi od rana... - A za mną od wczoraj... - Normalnie napiłbym się jak człowiek... Napiłby się pan? - Łaaajeeej... Ale wie pan, trochi jest wcześnie, no... Która to jest godzina? - Eee, no nie przesadzaj pan, panie, no przecież grubo po siódmej! - No rzeczywiście, cztery po siódmej...
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking
Napisz w komentarzu cytat z filmu/gry, który najlepiej opisze dzisiejszą sobotę
Wygrywają dwa najlepiej plusowane komentarze, a oto nagrody:
1. Miejsce: Słuchawki bezprzewodowe TWS 5.0 (więcej info)
2. Miejsce: Słuchawki przewodowe duszne Dudao X10 Pro (więcej info)
Powyższe nagrody są oczywiście ze sklepu electroszop.pl, a koniec konkursu jest o 23:59 (10.04.21).
Powodzenia!
#konkurs #rozdajo #elektronika #sluchawki
Gabriel 2007r.
Mam niby jakieś obowiązki, a przecież – pustka, jakby zupełnie nie miało znaczenia czy wstanę czy nie wstanę, czy zrobię coś, czy nie zrobię (ja p------ę), higiena, jedzenie, praca, jedzenie, praca, palenie, proszki, sen. (Ja p------ę, k---a).
źródło: comment_16180606826X2fzddWDNy6beqsuUJUro.jpg
Pobierz- A za mną od wczoraj...
- Normalnie napiłbym się jak człowiek... Napiłby się pan?
- Łaaajeeej... Ale wie pan, trochi jest wcześnie, no... Która to jest godzina?
- Eee, no nie przesadzaj pan, panie, no przecież grubo po siódmej!
- No rzeczywiście, cztery po siódmej...
źródło: comment_1618063081gDSZLhoGXYjqma6EBApUV0.jpg
Pobierzźródło: comment_1618063712KA8WRiWpxIc8jqm0nVDBbC.jpg
Pobierzźródło: comment_1618066456RPenVgydn072Sempbq6p8W.jpg
Pobierzźródło: comment_1618067016A12ELzOl8BnrCzgSlychnw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Co by Pan zrobił, gdyby się Pan dowiedział, że Pańska siostra opie*dala kiełbachy kosmitom?
PS. Na pytanie dlaczego przyszła do pracy jak wie że ma chore dzieci i ją też bierze, usłyszałem że co ma z chorymi dziećmi siedzieć xD
Komentarz usunięty przez autora