Aktywne Wpisy
thorgoth +166
LuckiesFlow +123
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
#motocykle #enduro
Ten Kayo to jakiś wyjątkowy jest, czy jeśli mam blisko salon i serwis innego chińczyka z tym samym silnikiem to mogę brać? 24 miesiące gwarancji, to chyba w razie czego dobrze mieć serwis bliżej niż 200km
To, że nie pali to p---------e. Akurat silnik to jest w tych chinolach pancerny, za to wszystko pozostałe pozostawia do życzenia. W sensie klamki lubia sie łamać, coś się lubi odkręcić itp.
Kayo, bo dosyć mocno jadą z tematem i mają szeroki wybór. Ale jak masz blisko sklep i serwis innego chińczyka jak X-motos to spoko. To są te same sprzęty. Pokaż co za
@nie_programista_20k: nie mam, chce pośmigać po polach, a jak znajdę czas i zrobię prawko to i tak celuję w sporta.
Z tego co widzę to najbliżej mam do tego serwisu: https://barton-motors.pl/modele/cross-pit-bike/mzk-250 ale to ma chyba mniejszą moc.
@MisPalkis: Nie zgadzam się. Silniki to jest najmocniejsza rzecz w tych motocyklach. Wszystko inne to g---o, ale to całe g---o byle małolat w garażu naprawi.
@JuneJohn: Mój znajomy ma X-motos xb88 - odpowiednik Kayo K2. Tylko on w X-motos ma 26 koni i to naprawdę leci już. Ten Barton wydaje się na papierze słaby 16 koni, może Ci szybko
Poszperaj info, oglądaj filmiki, ale nie bierz japońca na początek. Ja tego bardzo żałuje. I tak przez pierwsze 50-100 motogodzin będziesz się w ogóle uczyć jeździć w terenie.
@heheroina: Utrata wartości jest raczej nieistotna. Takie moto upala się