Wpis z mikrobloga

Cześć! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopywanie prostego i szybkiego przepisu na quesadillę z kurczakiem

Nie trzeba wymyślnych składników ani godzin w kuchni więc może wjedzie u kogoś nawet dziś na obiad. Mam nadzieję, że się Wam spodoba!

Dziś przepis trochę wcześniej ale korzystając z dobrej pogody lecę nagrywać odcinek grillowo-kebabowy :D

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!
MG78

#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania

Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
MG78 - Cześć! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopywanie prostego i szybkiego przepisu...

źródło: comment_1618039179QQXj3PzzgjdAKh9dJ68s6m.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: Polecam ogarniać to w grillu elektrycznym jeśli macie. Mniej babrania i wychodzi nawet lepiej. Ja kiedyś się bawiłem na patelni z talerzami etc. Nigdy więcej
  • Odpowiedz
W skrócie co należy robić:

1) kiedy chcesz wejść na mój kanał w wyszukiwarkę wpisz "Top Gar"

2) gdy pokażą Ci się wyniki dla Top Gear kliknij "Zamiast tego wyszukaj "Top Gar"

3) kliknij w poprawny kanał albo jakiś mój film i bierz się za przygotowywanie jakiegoś smacznego dania :D!

@MG78: Nie da się jakiegoś bota zapuścić?
  • Odpowiedz
@Kuklak: @F1A2Z3A4: Naturalnie powinno dać radę. Nie rywalizuje z Top Gear na frazę Top Gear tylko na frazę Top Gar i de facto tylko dla użytkowników z ustawionym językiem polskim lub z lokalizacją w Polsce więc ta zmiana nie powinna być taka trudna ale może być trochę czasochłonna i najlepiej jeśli naturalnie do tego dojdzie :D
  • Odpowiedz