Wpis z mikrobloga

@Budo: Jeżeli do Maja spadną zakażenia to pewnie pomarańczowy, a pod koniec Czerwca ma być robione review i wtedy miejmy nadzieję, że zakażenia będą jak rok temu i zmienią na zielone.
  • Odpowiedz
@Euthymol: to juz nawet ta 'normalnosc' z lata zeszlego roku to za duzo jak widac, biznes testingowy musi sie krecic.. Mam nadzieje, ze lobbing biur podrozy i przewoznikow sprawi, ze w perspektywie kilku miesiecy odejda od testow obowiazkowych dla krajow zielonych i nie ogranicza sie przy tym tylko do Hiszpanii czy Grecji.. (easyjet ostatnio argumentowal, ze ceny testow beda przekraczac ceny biletow co bedzie skutkowalo tym, ze mniej osob zdecyduje
  • Odpowiedz
@shelby0153: dramat. Wszyscy sraczka wirusem w tamtym roku, a jak otworzyli granice w lipcu ja pierwsza byłam na pokładzie samolotu. Teraz wymyśląja rok później :D
Zobaczymy jak to będzie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Euthymol: dziękuje, ciekawe jaka dokladnosc beda miec te testy co mozna 2 razy w tygu robic, wzialbym kilka i zuzyl w przypadku wyjazdu i przynajmniej jeden test z glowy ( )
  • Odpowiedz
@Euthymol: zgodnie z prawdą historyczną ;)
Chociaż nie wiadomo, przeciętny polski imigrant jest lepiej uzbrojony niż angieski policmajster xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Budo: @Euthymol: rząd obiecywał ze beda współpracować z branżą turystyczną i producentami zeby zbic cene za testy. Zobaczymy jak to bedzie ale przy zoltej strefie kupic testy dla 3 lub 4 osobowej rodziny? Powodzenia ()
  • Odpowiedz
@Euthymol: Mnie już te absurdy przestały bawić, czy w UK czy w PL. Najgorsze, że jednostkowo nic się z tym nie zrobić i jako mega zdrowy chłop, dbający o siebie bedę musiał wydawać kupe kasy na durne testy
  • Odpowiedz
@Euthymol: Właśnie moja różowa dostała 2 Rapid testy do domu, te darmowe co teraz rozdają. No i te testy nie upoważniają cię do wyjazdu za granicę jak już pozwolą podróżnować bo MUSISZ zapłacić za test i dostać certyfikat. Pytam, czy nie jest to absurdalne skoro oba testy działają i pokazują czy masz wirus czy nie, to po c--j płacić ale nie dostałem odpowiedzi(różowa trochę szur covidowy) .Sam wirus to jedno
  • Odpowiedz