Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
#heheszki #logikarozowychpaskow
Bo z życia trzeba umieć korzystać
@Hrjk: pis to lewica ¯\_(ツ)_/¯
"Owieczki, dobra doczesne nie mają żadnej wartości w oczach Pana naszego Hesusa Chytrusa. Pan bozia szczególnie ukochał ubogich"... i cyk #!$%@? kolejna fura do kościelnej kolekcji. I cyk kolejna posiadłość pod lasem. I cyk kolejne zero na koncie.
Popieram Mirku.
@Hrjk: PiS to nie prawica, tylko komuniści z krzyżem w zębach.
@xxxCZARNY: o tych to nawet nie ma co wspominać bo to himalaje hipokryzji... Co prawda znajdzie się tam też ktoś normalny, ale nie zmienia to oceny na jaką zasługuje cała organizacja KK.
@Hissis: tak, dokladnie tak sie dzieje
@Hrjk: Rozumiem że ona jest rzecznikiem prawicy ?
Czyli Lewacy którzy gwałcą dzieci (tak kler też gwałci) to reprezentują cała lewicę?
A i pis to prędzej kato-lewica
Ja #!$%@? co za cebula