@wsciekly_szumrak: a wspomnialem ze reiner po raz milionowy przezyl? p--------a atomowke armina a potem 30 tytanow wgryzajacych sie mu w kark? to przezyl, ma sie dobrze i spermi do historii
@WcurwionyKotek: jedyny krok jaki zrobiłem to rzuciłem wypowiedzenie w pracy (3 miesiące wypowiedzenia) i prawdopodobnie będę rekrutował się do jakieś firmy w Czechach. Myślałem też o znalezieniu firmy która ma oddziały w Polsce i Czechach i najpierw zrekrutować się do firmy w Polsce a potem walczyć o przeniesienie.
@dinor913: Dzięki za odpowiedź. A gdzie szukasz pracy? Chodzi mi o miasto i portale. Ja szukam czegoś w korpo i dla juniora Pythona lub testowanie softu.
@WcurwionyKotek: Linkedin i grupa facebook praca it w czechach, na razie mam tylko to. Pracę bedę szukał w Pradzę i Brno(ale preferuję to miasto). Mam prawie 5 lat doświadczenia jako fullstack java więc pozycje mid/senior.
to jest zakończenie czy brakuje stron?
#shingekinokyojin
jest ostatnią stroną?
I co to są za napisy na dole,
i prawdopodobnie będę rekrutował się do jakieś firmy w Czechach.
Myślałem też o znalezieniu firmy która ma oddziały w Polsce i Czechach i najpierw zrekrutować się do firmy w Polsce a potem walczyć o przeniesienie.