Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.5% (74)
- A3 (140k PLN) 18.9% (46)
- A4 (160k PLN) 50.6% (123)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W maju/czerwcu chciałbym oświadczyć się mojemu #rozowypasek. Oczywiście o ile do tego czasu Doktor Niedziele i Vateusz poluzują lockdown. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym oświadczyć się gdzieś na #dolnyslask. Znacie jakieś romantyczne miejscówki? Chciałbym, żeby był widok na #sudety, może to być również jakiś punkt widokowy w samych Sudetach ale gdzieś na tyle nisko, żeby była to lajtowa trasa którą można pokonać w trampkach. Może jakiś ładny ogród botaniczny w okolicach pałacu? Fajnie gdyby w pobliżu tego miejsca była przyjemna restauracja. Idealne połączenie to woda + bliskość gór + restauracja w pobliżu.
Chcę aby było bez tłumów, intymnie.
#zareczyny #oswiadczyny #wroclaw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #606b25176e34ba000a41155e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Ogau: Pisałem też o restauracji.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Albo zapora w Lubachowie / kładka nad jeziorem Lubachowskim i obiad we Fregacie. Albo Wodospad Wilczki w Międzygórzu ale tam dawno się nie stołowałem.
co prawda ja bym tam nie chciała, bo dla mnie to strasznie oklepana miejscówka, ale jak nie zna to zrobi na niej ogromne wrażenie.
jak nie to może jakiś książ albo czocha, zamków w tym rejonie pod dostatek. albo inny kierunek - góry i jakieś błędne skałki.
a jak chcesz pomysł wspaniały to w złotym stoku jest kopalnia złota i z tego co pamiętam była tam zabawa typu 'wypłucz złoto na sitku'. Możesz się z kimś dogadać, żeby po tajniacku wrzucił jej tam pierścionek i bum, będzie niespodzianka ( ͡°
Wiem, że ludzie oświadczają się też przy wodospadzie Wilczki, też jest bardzo ładnie, ale też dzikie tłumy.
A jak restauracja z widokiem to Rudawy Janowickie i Miedzianka. Wieś z niesamowitą historią, a knajpka z własnym wyszynkiem piwa.
Powodzenia! :)