Wpis z mikrobloga

Mirki, jakie t-shirty basic bez logo, całe czarne lub białe? Zawsze kupowałem z h&m i są w miarę ok, ale może da się na allegro kupić cos o lepszej jakości lub cenie? Np. fruit of the loom z najwyżej serii albo coś w ten deseń? Dla szczupłego i wysokiego
#modameska #ubierajsiezwykopem
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kumulunga ok, a to nie jest tak, że te o większej gramaturze są po prostu grube, sztywne i nie nadają się na lato? Odpowiada mi grubość tych basic z h&m, jaka to może być gramatura mniej więcej?
  • Odpowiedz
@tangofever No są trochę grubsze. ale czy ja wiem czy aż o tyle to czuć, sprawdź 180 tki najwyżej, też powinny być git, wszystko poniżej nadaje się na chwilę, takie liche są w odbiorze. Zawsze na allegro np ze smartem masz zwrot za free do paczkomatu
  • Odpowiedz
  • 0
@kumulunga zostawię info na przyszłość, może komuś pomoże. Mam już za sobą kilka/kilkanaście zamówionych modeli z allegro i tak: fruit of the loom wszystkie nieprzyjemne. Wygrywają Malfini i je polecam, ale te Heavy o gramaturze ponad 200g mają dziwny krój i wysoki kołnierz (czułem się jak w golfie). Okazało się, że gramatura 160 jest zbliżona do zwykłych basiców z h&m i to mi pasuje. Przewiewne i nie prześwitują. Nawet jak się
  • Odpowiedz