Aktywne Wpisy
Drevnykocur +717
GrammarNazi +65
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Do wygrania jedno z dwóch rzeczy do wyboru:
1) Bon/Zamówienie na jedzenie o wartość do 50zł
2) Domowej roboty przetwory: Karmelizowane jabłka + Chutney z czerwonej cebuli - wysyłka Paczkomatem na mój koszt.
Zasady są podobne do ostatniego - ogólnie dzięki wszystkim za wielką pomoc w rozwoju mojego nowego hobby. Prowadzę kanał o gotowaniu oraz dodatkowo wszystko opisuje pod tagiem #odzeradoyoutubera zapraszam również do jego przeglądania. Są tam statysyki, wydatki i ogólnie moje wrażenia i odczucia.
Zasady rozdajo:
1) Obejrzyj mój nowy dwuminutowy filmik na przepyszne śniadanie, za które Twoja różowa zrobi sam wiesz co... nie znam Twojej różowej
2) Zaplusuj ten wpis
2) Daj znać co sądzisz o moim filmiku w komentarzu
3) Jeśli Ci się spodobał to zostaw Like/Suba - nie jest to oczywiście konieczne
4) Losowanie Mikrorandom 6.04.2021r. około 19-20
5) Zdjęcie poglądowe wygranej
#gotowanie #gotujzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski
Ogólnie to taka baza pod masę innych - np z dodatkiem estragonu to sos berneński, jak dodasz ciut soku i skórki pomarańczy na koniec to jest maltański do ryb itp.
Komentarz usunięty przez autora