Potrafi mi ktos wytłumaczyć racjonalność zakupy tego typu "cyfrowej karty upominkowej"? Zazwyczaj tego typu karty sprzedaje się chyba w tej samej cenie co jej wartość, a tu doładając 7 zł masz wątpliwy zaszczyt obdarowania kogoś możliwością zrobienia zakupu w jednym tylko miejscu w internecie. To już lepiej dać komuś w kopercie 107 zł ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć jeżeli sprzedawca wyśle ci jakąś ładnie zapakowana, firyczna kartę na prezent, a to jest jednak głupi kod wysłany mailem. (-‸ლ)
@czerwonyziemniak: Tylko w przypadku gdy oferta jest z monetami. Ten sprzedawca sprzedaje te kody/karty z okrągłą liczbą 0 (zero) monet. Nie wymienisz od niego żadnej monety na kupon.
@czerwonyziemniak: Dodatkowo, aby to o czym mówisz miało jakikolwiek sens sprzedawca musiałby sprzedawać tę kartę wraz z minimum 8 monetami (to bardzo dużo jak na jedną tak tanią aukcję), a i tak marny to interes dla kupującego gdyż bedzie tylko złotówkę do przodu i to dopiero na kolejny zakup.
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć jeżeli sprzedawca wyśle ci jakąś ładnie zapakowana, firyczna kartę na prezent, a to jest jednak głupi kod wysłany mailem. (-‸ლ)
O dziwo sporo osób to kupuje.
PS. W komentarzu dodatkowe ograniczenia tej karty
#allegro #januszebiznesu
źródło: comment_161753263081UzrC4WywWxsk1Nuw77KE.jpg
Pobierzźródło: comment_1617532652Y5TQw2pfzasqMryp0RuRsn.jpg
Pobierz