Wpis z mikrobloga

@Ranger: jeśli żyjesz na zupełnym zadupiu w drewnianej chacie, masz 99 lat i komputer kojarzy ci się z szatanem, to po prostu przyjdzie do ciebie tak zwany rachmistrz pozadawać pytania ze spisu. Nie musisz o tym wiedzieć wcześniej.
  • Odpowiedz
jeśli żyjesz na zupełnym zadupiu w drewnianej chacie, masz 99 lat i komputer kojarzy ci się z szatanem, to po prostu przyjdzie do ciebie tak zwany rachmistrz pozadawać pytania ze spisu. Nie musisz o tym wiedzieć wcześniej.

@Panas: a jeśli mieszkam w wielkim mieście i mam światłowód? Pojawi mi się komunikat w systemie Windows, czy dostanę mejla?
  • Odpowiedz
@Ranger: przecież nie miałem na myśli faktycznych warunków życiowych a fakt że to nieuniknione, dostaniesz telefon z zaproszeniem na rozmowę, urzędy gmin mają wyznaczyć pokoje z komputerami, mają chodzić rachmistrze, wysyłają listy, trąbią w wiadomościach, pewnie zaraz przyjdzie Alert SMS, nawet babcia na zadupiu się nie schowa przed wyłudzaniem danych
  • Odpowiedz
masz czas do 30 czerwca na zrobienie samospisu internetowego, o czym ci ma ktoś przypominać xD

@kryienox: no o zrobieniu tego gówna, a o czym mówimy? xD teraz nie mam czasu
  • Odpowiedz