Aktywne Wpisy
Ranger +446
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Aokx +59
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
#!$%@? już od 2 dni, że w wielki piątek nie ma jedzenia mięsa i narzeka, czemu nie mogę tego uszanować. No to mówię, że szanuję i przecież nie każe jej jeść mięsa, niech sobie go nie je xD
Jak grochem o ścianę, NIEE TY TEŻ MASZ NIE JEŚĆ
iks de
Przez jakiegoś martwego żyda na patyku z własną matką się nie mogę dogadać.
#bekazkatoli #polskiedomy #wielkanoc
@pablooooo: mniej więcej tak to katolicy widzą
@dzefreZ: cieszy mnie to, że się złamałeś i nie wierząc, robisz to co wierzący. Dojrzale w #!$%@? xD
@KondominiumKatoSocjalistyczne: to nie ma znaczenia, jest inteligentna i mądra, ale na tym punkcie ma #!$%@?. No tak, ale losowy wykopek wie lepij
@kogut_20: oczywiście że wiem lepiej, bo sam mam matkę debilke, która ogłupia się religią i potrafię patrzeć trzeźwo na sytuację i obiektywnie.
To tak jakbyś powiedział, że ksiądz jest dobrym człowiekiem, ale gwałci i molestuje dzieci, bo akurat na tym punkcie ma #!$%@? xD
@dzefreZ: to nie jedz i skończ mnie wołać do swojej służalczej postawy wobec wymysłów pedofili w czarnych sukienkach
Po tym wpisie to widac ,że niedojrzały w #!$%@? jest
Wtedy możesz ich zapytać czy liczy się bardziej post czy to ustalone nie jedzenie "mięsa". Bo równie dobrze postnie można zjeść ziemniaki z boczkiem - tanio, mało i z mięsem albo
@kogut_20: pewnie jakieś gówno kierunki ¯\_(ツ)_/¯
Trochę też z tego względu nie umiesz się dogadać z mamą, ze 2 (słownie DWA) razy w roku dla świętego spokoju nie możesz sobie odpuścić jedzenia mięsa
Nie tłumacze tym narzucania komuś swoich poglądów, bo to jest niefajne, ale żeby z tego robić inbe i potem SPECJALNIE ZJEM NA ICH OCZACH to trochę iks de
Albo twoja sprawa, albo w sumie moja sprawa, ale jestem #!$%@? i specjalnie na ich oczach