Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +770
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mtosny +832
#biedronka to już przechodzi samą siebie - dziś zauważyłem, że na niektórych produktach "normalna" cena jest praktycznie niewidoczna. Wg mnie jest to jawne #oszustwo i #oszukujo . To już nawet nie jest etap etykiet a'la #zabka czyli cena jednostkowa za kupienie kilku produktów jest podana większą czcionką, bo tam cena za jedną sztukę też jest widoczna.
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,

Myślę, że rok 2021 to dobra okazja, żeby w spisie powszechnym dać znać państwu, jak wielu ludzi odpłynęło od Kościoła. Jeszcze do nie dawna miałem do polskiego katolicyzmu stosunek neutralno-życzliwy, tzn. byłem niewierzący, ale nie krytykowałem zbyt Kościoła, nie licząc oczywiście kwestii pedofilii. Od kilku lat mam bardziej wyostrzone poglądy i cieszę się, że będę mógł to zadeklarować oficjalnie.
@markhausen: zdecydowanie NIE.
Tylko po co? Żeby kolejne wpływowe raczysko wyhodować?
GUS I generalnie rząd ma w dupie kto chodzi do kościoła. Ważne ile ma TV i odbiorników radiowych w domu i czy zapłacił abonament. No i czy odprowadza podatki za wynajem mieszkania. Po to będzie ten spis. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Spis jest online
2. Lol
@bloger_klasyczny: ... państwo rucha cię w dupę na podatkach i we wszystkich innych możliwych dziedzinach życia a ty będziesz dawać znać, jakby kogokolwiek to interesowało, że odszedłeś od kościoła ... no ja #!$%@?&e xDDDDDDD