Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +251
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
jmuhha +18
to były dziwne czasy, pamiętam jak musiałam zrezygnować z auta i do roboty codziennie 10 km jeździłam rowerem wyjeżdżając z domu 0 5:50 zeby dojechac na 8 .... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000021105
Pobierz

Ogólnie to sztuka dla sztuki trochę bo ta krzywizna przeszkadzała tylko przy modelach na cały wymiar płyty, no ale teraz to mógłbym zadrukować cały obszar i by nic nie odlazło (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Łatwiej też się kalibruje pierwszą warstwę bo tam chyba odczyty PINDY nie były brane pod uwagę i początek tej ścieżki kalibracyjnej był inny na początku niż na końcu.
#druk3d
źródło: comment_1617209715eLGKp2sLY55kUBzWoNA6bi.jpg
Pobierz@aso824: Dopóki sie coś nie przegnie to fajne
Pierwszy na metalowych a potem kupiłem nylonowe.
Z mojej obserwacji nie ma wielkiej różnicy.
Czy miałeś też tak że wyniki przy każdym kolejnym poziomowaniu się zmieniały? U mnie to była trochę walka
Dzięki za info o podkładkach, to nie będę rozkręcać żeby wymienić.
Drugie to mam szafkę zrobiona ze stolików IKEA i choć pod drukarką leży płyta chodnikowa aby dociążać stół to jestem przekonany że ten stolik ma wpływ na poziomowanie.
Dokrecalem też z dużą siłą
z tego co rozumiem to ma działać jak zwykle sprezyny, ale duzo sztwniejsze