Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Wiec wychodzę dzisiaj że szpitala po niemal dwoch tygodniach leczenia na covidowym oddziale. Oddzial pelny ludzi w różnym wieku i stanie. Dominuja starsi ale młodzi juz sie pojawiaja i czekaja w kolejce, wiele walczac jeszcze w domach. Do czasu...
Szury zadne tu nie zagladaly za to caly personel jest non stop w odzieży ochronnej, maski, przylbice, gogle nawet. Wszyscy pacjenci leżą pod tlenem, jest kilka pod respiratorow.
Zal sluchac i czytac tych szurow co zaprzeczaja pandemii. Nie ma wolnych łóżek na oddziale. Zwalniaja sie jak ktos wychodzi - gora lub drzwiami. Taka atmosfera.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież tak to działa że ludzie różnie przechodzą tą chorobę i możesz trafić różnie. Wielu ludzi przechodzi wirusa w miarę spokojnie i tyle. Też mam takie przykłady-Przyjaciółka przeszła na luzie, z całą rodziną i teściami lekka gorączka, trochę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tetsuya: wstyd to byc glupia jak ty.
W jakim stanie wyszedles i jak sie czujesz?
Co masz wpisane w wypisie ze szpitala w rozpozananiu?
Miales przed choroba jakies obciążenia?
Ktory jestes level?
Mnie to g---o tak nie rozłożyło, ogólnie nie najgorzej i nie najlepiej, ta saturacja ttlko
Tak czy siak zdrowiej mirku!
Ja mam problem z wejsciem na trzecie pietro i z szybszym chodzeniem ale codziennie sie poprawia. Wyszedlem ze szpitala nieco ponad tydzien temu. wg rozpoznaia przeszedlem przez ostra niewydolnosc oddechowa.
@maniac777: nagle stan się pogorszył? Ja już chyba miałem po 39 stopni