Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +159
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
WielkiNos +481
Pies rasy amstaff ugryzł dziecko w nogę. Psiara twierdzi, że psy same z siebie nie gryzą i dziecko się nieodpowiednio zachowało w stosunku do psa. Wina zawsze bowiem leży po obu stronach.
Okazuje się, że juleczka, która to napisała też ma amstaffa, ale nie wyobraża sobie żeby jej pies nosił kaganiec, bo ktoś tak mówi. Psiarstwo w pigułce. Najważniejsi oni i ich kundle.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazewsi #bekazrozowychpaskow #dogpill
Okazuje się, że juleczka, która to napisała też ma amstaffa, ale nie wyobraża sobie żeby jej pies nosił kaganiec, bo ktoś tak mówi. Psiarstwo w pigułce. Najważniejsi oni i ich kundle.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazewsi #bekazrozowychpaskow #dogpill
Z employplan.com na co dzień pomagamy dużym firmom rozlokowywać ludzi do projektów na podstawie ich umiejętności. Właśnie tą funkcjonalność chcemy użyć żeby połączyć Was w małe grupy współpracujące na otwartych projektach w celu wspólnej nauki. Nazwaliśmy to inicjatywą Clan House.
Jak to działa?
1. Zapisujecie się w naszym formularzu:
https://bdotp2losob.typeform.com/to/aLkfuEnA
2. Jeśli zmieścicie się w pierwszej serii, dostajecie zaproszenie do dołączenia do specjalnej zamkniętej instytucji w EmployPlan. Tam uzupełniacie rzeczy które robiliście (książki, kursy) oraz ilość miesięcy od ilu i w jakiej technologii się uczycie.
3. I czekacie... z czasem przypiszemy Was do zespołu wspólnie uczących się programistów. Razem z zespołem stworzycie publicznie projekt open source. Z innymi zespołami będziecie uzupełniać swoją wiedzę konkurując na wiedzę i postępy.
4. Profile najbardziej konsystetnych i aktywnych ludzi przekażemy zaprzyjaźnionym firmom, dzięki czemu nie tylko poćwiczycie ale będziecie mieli szanse na zatrudnienie.
5. To co wyprodukujecie jest wasze. Może być podwaliną pod startup który założycie ze zeswatanymi przez nas kolegami,
lub po prostu będzie to ciekawy projekt do waszego portfolio.
Co myślicie?
#startup #startupcribs #naukaprogramowania #programista15k
@corpseRott: ciekawy pomysł, szkoda że się wogóle nie znam na programowaniu :<
Jakie gwarancje daja te 'zaprzyjaznione firmy' na zatrudnienie?
@NPC_358034: Dzięki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@briskmann: Gwarancją jest fakt, że każda firma chce mieć u siebie wartościowego pracownika.
No to Ciebie zaskocze, ale to nie jest zadna gwarancja. Wyprobowany i sprawdzony kandydat? Ale przez kogo wyprobowany? To ze ja bede mial swoj profil na jakims noname portalu i niby bede robil z innymi jakies projekty to nie jest zadna gwarancja. Z punktu widzenia
Już mam 10 firm który proszą o profile i dają pewny interview