@huntforfur: a skąd mam wiedzieć jakie odruchy miał twój dziadek? Dopytaj go. U mnie z odruchami wszystko w porządku, ale na twoje odruchy myślowe, to może jednak zacznij leki zażywać skoro wszędzie widzisz f-----m (⌐͡■͜ʖ͡■)
@huntforfur: Czyli uważasz, że jeśli @SpasticInk wie o eksterminacji Palestynczykow przez żydów i o ich prześladowaniach to znaczy, że jego dziadek (w domyśle on sam jest) był nazistą? XD Typowa logika żydowska oparta o nazywanie antysemityzmem wszystkiego co niewygodne, włącznie z faktami.
@Sigismund_Dijkstra nie wiem co ty bredzisz nie chce mi się wczytywać. Widzę zdjęcie i kolesia który się nim podnieca, dla mnie to bardzo proste, przyjacielu xd
@huntforfur: widać, że pracujesz dla PiSu i byłeś głównym autorem "Dziadka z Wermachtu" @Sigismund_Dijkstra: już cię ładnie podsumował, ale pozwól że w kwestii dziadka ripostą zajmie się Balcerek z Alternatywy 4 ( ͡°͜ʖ͡°)
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
@huntforfur ciężko się nie zgodzić patrząc na to jak żydzi eksterminują Palestyńczyków ¯_(ツ)_/¯
U mnie z odruchami wszystko w porządku, ale na twoje odruchy myślowe, to może jednak zacznij leki zażywać skoro wszędzie widzisz f-----m (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Sigismund_Dijkstra: już cię ładnie podsumował, ale pozwól że w kwestii dziadka ripostą zajmie się Balcerek z Alternatywy 4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)