Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedzcie mi dlaczego na tym udanym wychowaniu do życia w rodzinie nie uczyli nawet jak dobrać prezerwatywę?! Zamiast tego słuchałem, że kalendarzyk jest kox a prezerwatywy dają raka i że najlepiej jest czekać ze seksem po ślubie bo to bo Bożemu. Człowiek męczył się wiecznie od tych standardowych prezerwatyw i nie wiedział dlaczego tak ciężko je założyć itp. Na poradnikach to było takie łatwe a ja miałem problem przez co ciężej było zacząć życie seksualne bo problemy z prezerwatywami itd. a jak postanowiłem w końcu ogarnąć co jest nie tak okazało się, że mam jakąś niestandardową średnicę penisa i powinienem brać te największe i od razu życie zaczęło być lepsze, szkoda tylko, że przedmiot, który powinien mnie tego nauczyć by przez zła prezerwatywę nie było wpadki tego nie zrobił i wolał mnie uczyć jakiś średniowiecznych głupot #zalesie #bekazkatoli #edukacja #seks

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6062664accdad9000aaf523f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
  • 52
@AnonimoweMirkoWyznania: ja pamiętam moje wdż z podstawówki, uczyliśmy się że:
1. Prezerwatywy mają miktodziurki, które przepuszczają wirusa hiv.
2. Antykoncepcepcja to grzech, a brak wytrysku w pochwie to oszukiwanie swojego ciała i przyczyna depresji.
3. Seks bez ślubu to grzech, a dziewczynki muszą być dziewicami bo inaczej to jak jedzenie nadgryzionego jabłka.
4. Masturbacja to grzech i powoduje ślepote.
5. Człowiek może być szczęśliwy tylko jak nie uprawia seksu, nie masturbuję
@tomilipin: @aret: @shitty_support @dullboy:

Był już podobny temat pokazujący świadomość w tym temacie, w którym podobni mędrcy komentowali, że przecież lateks się rozciąga i co OP pierniczy, pewnie ma problemy z erekcją i tyle.

I to jest właśnie pierwsza myśl faceta z dużym penisem, wiecie? Myślisz sobie, że skoro rozmiar "XL" w sklepie to 60mm, to już powinno ci wystarczyć i problem jest z tobą, bo przecież nie masz
@zybyzy: O, kolejny XD

Przeczytaj to, co napisałem powyżej.

Koszulkę z gimnazjum też naciągnę na siebie, ale ciężko w niej będzie uprawiać sporty, czaisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wyobraź sobie, że do nałożenia prezerwatywy XL, nawet tej z cienkiego materiału (Durex invisible XL), potrzebowałem cisnąć obiema rękoma i uważać, żeby nie rozerwać paznokciem, a jedna panna skomentowała ten widok w ten sposób:

boli mnie od samego patrzenia
@AnonimoweMirkoWyznania: najgorsze gumy jakich używałem to marki billy boy które były w Niemczech . Ja pier**ole jak to ciężko było nałożyć przez żołądź to maskara ciasne jak cholera ale koledze Niemcowi jak mówiłem to twierdził ze najlepsze (°°) durex i tylko durex
@NoMercyIncluded nie rozumiem hejtu w komentarzach, jak w sumie Ty i OP napisaliście prawdę i wielu młodych chłopaków to dotyczy. Może to rzadkość, ale będąc nastolatkiem też miałem cholerny problem, wręcz zakładanie prezerwatywy było bolesne (to tak jakby przejechać silikonowa rękawiczka po żołędziu). Wręcz przy pełnej erekcji to było niemożliwe, do dzisiaj z resztą nie jestem w stanie tego zrobić, korzystając ze wszelkich wynalazków w rozmiarze "XL", a jako że jestem poniekąd
@AnonimoweMirkoWyznania: rocznik 84. Na zajęciach w liceum miałem wytłumaczony kalendarzyk, ze szczególnym uwzględnieniem matematyki dla chłopców (klasa mat inf 30 chłopa na 5 dziewczyn) aby wiedzieli czy ich dziewoja w nieswojego dzieciaka wkręcić nie chce, prezerwatywa, pigułki, spirala. Pozycje, fizjologia, aborcja - także w ujęciu etycznym itp. prowadziła Pani od Etyki.