Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +693
Boski_Emil +714
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Powiedzcie mi dlaczego na tym udanym wychowaniu do życia w rodzinie nie uczyli nawet jak dobrać prezerwatywę?! Zamiast tego słuchałem, że kalendarzyk jest kox a prezerwatywy dają raka i że najlepiej jest czekać ze seksem po ślubie bo to bo Bożemu. Człowiek męczył się wiecznie od tych standardowych prezerwatyw i nie wiedział dlaczego tak ciężko je założyć itp. Na poradnikach to było takie łatwe a ja miałem problem przez co ciężej było zacząć życie seksualne bo problemy z prezerwatywami itd. a jak postanowiłem w końcu ogarnąć co jest nie tak okazało się, że mam jakąś niestandardową średnicę penisa i powinienem brać te największe i od razu życie zaczęło być lepsze, szkoda tylko, że przedmiot, który powinien mnie tego nauczyć by przez zła prezerwatywę nie było wpadki tego nie zrobił i wolał mnie uczyć jakiś średniowiecznych głupot #zalesie #bekazkatoli #edukacja #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6062664accdad9000aaf523f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
1. Prezerwatywy mają miktodziurki, które przepuszczają wirusa hiv.
2. Antykoncepcepcja to grzech, a brak wytrysku w pochwie to oszukiwanie swojego ciała i przyczyna depresji.
3. Seks bez ślubu to grzech, a dziewczynki muszą być dziewicami bo inaczej to jak jedzenie nadgryzionego jabłka.
4. Masturbacja to grzech i powoduje ślepote.
5. Człowiek może być szczęśliwy tylko jak nie uprawia seksu, nie masturbuję
Był już podobny temat pokazujący świadomość w tym temacie, w którym podobni mędrcy komentowali, że przecież lateks się rozciąga i co OP pierniczy, pewnie ma problemy z erekcją i tyle.
I to jest właśnie pierwsza myśl faceta z dużym penisem, wiecie? Myślisz sobie, że skoro rozmiar "XL" w sklepie to 60mm, to już powinno ci wystarczyć i problem jest z tobą, bo przecież nie masz
Przeczytaj to, co napisałem powyżej.
Koszulkę z gimnazjum też naciągnę na siebie, ale ciężko w niej będzie uprawiać sporty, czaisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyobraź sobie, że do nałożenia prezerwatywy XL, nawet tej z cienkiego materiału (Durex invisible XL), potrzebowałem cisnąć obiema rękoma i uważać, żeby nie rozerwać paznokciem, a jedna panna skomentowała ten widok w ten sposób: