Aktywne Wpisy

dan-ok +802
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
HardWax +190

Pamietam, ze gdy na Elblaskiej miejscowi skini wyciagneli z tramwaju stogowego depesza sztuk jeden i dali mu w lampe, za 20 minut jechaly dwa wagony kwadratow (nazwa od fryzur na kwadrat) w celu pomszczenia wspolplemienca. A kolejnym tramwajem nadjechaly posilki z Przerobki, ktora wowczas byla lennem Stogow. Miescily sie tam dwa obiekty, w ktorych mozna bylo czesto depeszy spotkac - wiezienie oraz sklep firmowy Polifarb. W tym ostatnim stanowili glowna klientele w dziale z farbami w sprayu.
A wiem, bo tam mieszkalem: https://www.wykop.pl/wpis/29491171/przelom-lat-80-90-przeprowadzilem-sie-z-rodzicami-/
#punk #historia #trojmiasto #subkultura #skinhead
źródło: comment_1617047358SEgyA2HU3qz0HPtUHVB1dU.jpg
Pobierz@magicznyKrzysztof: nie no, zajebiste porównanie. Teraz to nawet w--------ć porządnie już nikomu nie można, bo to nie to samo co kiedyś XDDD
Nostalgia to jest tak śmieszna rzecz, że nawet czasy
źródło: comment_1617089628jYUjBpTJCcoZSWpYq1Kh7U.jpg
PobierzA punka kolora kojarzysz?
No i wołaj
Ja z kolei z północy miasta ale u nas też się działo. Oliwa vs Tysiąclecia, dresiarskie bandy na przymorzu, dziesiony w biały dzień na deptaku na Zabiance, ogniska w lasach oliwskich gdzie widziałem jak skini
To jak oglądanie filmu gangsterskiego - nie chciałbyś żyć
Nie że nie wierzę, sama słuchałam opowieści od kumpla, który jest dużo starszy i od urodzenia mieszka na Morenie, ale to opisy brzmią, jakby się wyszło za próg chaty, a tam pole minowe z subkultur :D