Wpis z mikrobloga

• 84
+ Przy szczupłej kobiecie facet czuje się bardziej męsko,
+ Ładny i płaski brzuszek,
+ mniejsze szanse że taka kobieta z wiekiem roztyje się jak j----y morświn, co z tym idzie dłużej będzie w dobrym zdrowiu,
+ Zauważyłem że takie drobne kobiety wolniej się starzeją, często nie wyglądają na swój wiek.
+ Często mają więcej energii do życia, nie narzekają gdy zabierzesz na jakiś dłuższy spacer albo na wyprawę w góry.

-
  • Odpowiedz
Jak ogryzasz mięsko to tłuszczyk tez odkładasz na bok. Tak już jest. Mięsko jest mniam a tłuszczyk ble ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cheeseburgg: Tak na serio, to kwestie kulturowe, żyjemy w kraju, gdzie jedzenia raczej nikomu nie brakuje, za to szczupła sylwetka jest relatywnie trudna do osiągnięcia, świadczy o pewnym statusie, stąd też bardziej się podoba. W biednych krajach na odwrót, mało kogo stać na nadmiarowe jedzenie, dlatego tam bardziej pożądane są puszyste kobiety.
  • Odpowiedz
@Cheeseburgg: szczupła, talia osy to marzenie każdego faceta ale wy nawet michy nie potraficie trzymać i obżeracie się słodyczami bo film, bo okres, bo brzydka pogoda. Jak pamietam 20 lat temu nie było u nas grubych dziewczyn, gruba to przyjeżdżała ciotka z rodzina z Niemiec.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 26
@Cheeseburgg: Bo kobieta z założenia powinna być "kobieca" - drobna, filigranowa, a nie d------a jak dzik, czy roztyta jak prosię. Owszem patyczak też nikogo nie zainteresuje, ale jednak lepsza chudsza jak grubsza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
W biednych krajach na odwrót, mało kogo stać na nadmiarowe jedzenie, dlatego tam bardziej pożądane są puszyste kobiety.

@janeeyrie: Bo są atrakcyjne finansowo, niekoniecznie fizycznie.
  • Odpowiedz
@Cheeseburgg: @K6J9G5pvc: miałam kiedyś bardzo chudego chłopaka i samo przytulanie się bolało bo czułam jego wszystkie kości ;_; a co dopiero pływać z takim jak marznie co chwila bo nie ma tkanki tłuszczowej. mi się podobają krąglejsze kształty i u kobiet i u mężczyzm ʕʔ
  • Odpowiedz