Aktywne Wpisy
JoeGlodomor +458
Jacinda +341
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Jeden z powodów dla przedsmaku
W czasie przerwy (30min) przez 15min jedliśmy posiłek, a drugie 15min siedziało się na telefonie. To janusz potrafił przyjść i zgasić nam światło w kuchni, twierdząc, że do siedzenia na telefonie to nam nie potrzebne.
Nawet mi nie żal ludzi pracujących w januszexie za 2k na miesiąc, w zasadzie to gardzę takimi ludźmi którzy dają sobą pomiatać, boją się odezwać a jak się im pluje w twarz to mówią że deszcz pada. Gdyby się nie dawali ruchać nie byłoby tych januszexów, ale widocznie polaczki są tak głupi że lubią być #!$%@? xD
@Sanay: brzmi jak zadanie z matematyki :D W kraju jest 1456 januszexów. Połowa poszła pod lupę skarbówki, w wyniku czego 3/4 poszło pod sąd. Oblicz ile januszexów poszło pod sąd? Z gwiazdką: w ramach pracy z języka polskiego, opisz w formie rozprawki, co to mówi o naszym społeczeństwie
Ale to to #!$%@?.
Budynek w którym pracujemy (niedługo odchodzę) ma jakby dwie (główne) hale oddzielone otworem 2.20x2.40. w obydwu pomieszczeniach spędzaliśmy podobną ilość czasu. Janusz notorycznie gasił
Komentarz usunięty przez autora
Co to za grubas BTW?