Wpis z mikrobloga

@Budo: przyznam ze balem sie ze bedzie za suche, ale wyszlo naprawde przyzwoicie.
Zjedlismy polowe wiec na jutro mamy jeszcze mieso do tortilli :)
A i moglo byc bardziej pikantne, zawiodlem sie na przyprawach. Myslalem ze jak na opakowaniu jest grzyb atomowy to bedzie mialo wiekszego kopa.
  • Odpowiedz
@Czarny069: ogolnie w tym garnku chodzi o to zeby sie malo napracowac. Wkladasz mieso i zapominasz na te pare godzin.
Piers nie jest moim ulubionym miesem, a tutaj wyszla naprawde niezle.
Ten wolnowar dostalem na swieta, sam bym sobie raczej nie kupil bo jednak sporo miejsca zajmuje.
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika: wolnowar jest świetny, ale używam tylko do robienia rosołu czy leczo. Samego mięsa jeszcze nie próbowałem zrobić, ale pierś wygląda na tyle dobrze, że pora spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz