Wpis z mikrobloga

@Nihas: ciii, bo gość jeszcze odkryje, że po skończeniu grania w sajberpanka nie trzeba wyrzucać nowo zakupionych podzespołów i można na nich grać również w inne gry...
  • Odpowiedz
@Royal_Email: Zgłaszam się! Mogę dzisiaj sprzedać samą tylko kartę graficzną w cenie wyższej od tej jaką dałem za cały zestaw do grania z monitorem. Lepszego deala dawno nie zrobiłem, także dziękuję pan CD Projekt. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Nihas: napewno to było wynikiem dogłębnej analizy rynku i przewidywan. Sam bym kupil z 10 rtx 3080 żeby opchnac jakby było wiadomo że ceny tak w--------ą w kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
@Royal_Email Razem z narzeczona kupiliśmy 2xRTX3060Ti pod Cyberpunka właśnie (do dwoch pcmasterrace). Kiedy skończyła fabule po raz trzeci to stwierdziła że w najbliższym czasie nie będzie tyle grać na PC i może kartę sprzedać, a grać teraz będzie na PS5. Za dwie karty zapłaciliśmy 4400 ziko. Jej używana karta poszła na alledrogo miesiąc temu za 4800 xD Pośmiejmy się razem z tych którym się hype udzielił xD
  • Odpowiedz
@Royal_Email: Ja kupiłem RTXa 3080 jeszcze za 3600zł, ale sprzedawać nie zamierzam. Nie dość że we wszystko mogę grać, to jeszcze mogę krypto kopać nocami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Royal_Email Jeśli ktoś kupił sprzęt na cyberpunka, a zamierza grać też w inne gry to błogosławieństwem był dla niego zakup przed jebnięciem rynku kart, który się już nie podniesie pewnie do końca roku jak nie dłużej. Z resztą nie oszukujmy się, kto kupuje cały kosztowny sprzęt żeby przejść jedną grę? XD
  • Odpowiedz