Po aktualizacji LineageOS do wersji 17.1 (Android 10) przestał mi działać GPS. Wcześniej też czasem były problemy ale jak sie odpaliło GPS Locker i chwilę poczekało to łapał fixa i już działał. Teraz jak odpalam apke i daje Lock to potrafi widzieć 15 satelit a i tak fixa nie złapie, a jak już złapie to gubi po sekundzie. Ktoś coś? #helpdesk #android #lineageos #android10 #gps
@BjornIronside: taki protip na przyszłość, nigdy nie podawaj modelu telefonu ani tego czy los oficjalka czy nieoficjalka bo jeszcze ktoś by zaczął wróżyć i niechybnie by wywróżył.
@Megawonsz_dziewienc: przeszukiwałem wcześniej, dowiedziałem się tylko tyle że inni uzytkownicy tego telefonu i romu mają taki sam problem @Dibhala: LeEco Le 2, oficjalny rom. Tak jak pisałem sprawdzałem juz wcześniej i dla tego konkretnego romu i telefonu nie znalazlem zadnego rozwiązania dlatego ich nie podawałem bo liczyłem na rozwiazania które komuś zadziałały na innych telefonach.
@BjornIronside: w sumie chyba też tak mam. Chyba bo ten soft mam w zapasowym telefonie, którego czasem używam właśnie m.in. jako GPS i od jakiegoś czasu strasznie długo łapał sygnał. Aczkolwiek w końcu znajdował.
#helpdesk #android #lineageos #android10 #gps
Tak, forum xda
@Dibhala: LeEco Le 2, oficjalny rom. Tak jak pisałem sprawdzałem juz wcześniej i dla tego konkretnego romu i telefonu nie znalazlem zadnego rozwiązania dlatego ich nie podawałem bo liczyłem na rozwiazania które komuś zadziałały na innych telefonach.