Aktywne Wpisy

xiv7 +12
Mam pytanie bo już widziałem wiele takich zdjęć, otóż: Czemu PRL był taki żółty?
#pytanie #pytaniedoeksperta
#pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: Dom-towarowy-Zenit-1978
Pobierz
agiller +46
Aw, shit! Here we go again.
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
źródło: temp_file4869625543058421414
Pobierz

Sprzedam LTD ESP M-200FM z przetwornikami LH-301 i floydem.
1849zł do negocjacji : )
Gitarę kupiłem w dobrym stanie, ale zaniedbaną. Dokupiłem brakujące części mostka (kostki i śruby). Założyłem nowe struny 10-46. Kompleksowo wyregulowałem mostek i gryf. Wyczyściłem potencjometry. Zakonserwowałem gryf specjalistycznym olejem. Teraz gra czysto, stroi, szkoda, żeby kurzyła się u mnie.
Wizualnie nie jest zniszczona, data produkcji patrząc po numerze seryjnym to 2004 rok. Czyli dokłada specyfikacja dostępna tutaj:
https://en.audiofanzine.com/stc-shaped-guitar/ltd/m-200fm-see-thru-black-cherry/user_reviews/
Wizualnie w bardzo dobrym stanie, progi nie są mocno zużyte co widać na zdjęciach.
Założone przetworniki LH-301 ESP z wyższej serii ESP. Korpus z mahoniu, podstrunnica Jatoba.
Zapraszam do ogrania na miejscu - najlepiej z własnym piecem. kuj-pom
Zdjęcia - https://allegrolokalnie.pl/oferta/gitara-elektryczna-ltd-esp-m-200fm-lh-301
źródło: comment_1616533145b6ge8QQjXwi9xwY6xCGSmT.jpg
PobierzNie dziwne, że nikt nie chce odkupić.