Wpis z mikrobloga

@diarrhoea: Coś w stylu kursu. Tylko za free. I nie w formie kursu. A po kursie załatwiam posadkę na stanowisku juniora. Brzmi jak tania reklama :) ale zanim kurs to 7h assesment Center (test taki) którego 90% nie przechodzi. Ci co przechodzą prace dostaja :) gdzie haczyk ? Nigdzie. Ja kasuje firmę która zatrudnia mojego ucznia .
  • Odpowiedz
@Tang0: a czy jedno zaprzecza się z drugim ? Tak - wypowiadać się.m nie umiem. Przebranżawiać ludzi bardziej. Ty będziesz nadal pisac smutne komentarze. Ja je będę nadal czytać z uśmiechem na twarzy a Ci którzy chcą pomocy dostaną je wbrew tym smuteczkom które piszesz :) miłego wieczoru.
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Test tez z darmo. A raczej około 7h luźnej gadki i rozwiązywania zadań. Ja poświęcam pare h i Ty. I Ci mowie czy dalej lecimy czy raczej nie będę w stanie Ci pomoc. To oferta pomocy w przebranżowieniu się gdzie stracić możesz nic. A j jedynie trochę czasu. A mam go dużo. Easy. Nie namawiam bo najzwyczajniej nie mam potrzeby :) Miras, marudy będą marudzić i .... pozostaną po
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Luzik. Mam 0 skilla marketingowego. Pisze fatalnie. za to 100% sukcesu w przekazywaniu wiedzy i 100% w polecaniu. Chcesz do firmy dobrych juniorów tanio ? Lub front endowcow - wal śmiało. 13 lat w branży. 3 lata przebranzawiam. 2 srednie wykopowego programisty przy 60h pracy : mc. I nikogo w branży to nie dziwi :) taka się branża nam trafiła :)) piona !
  • Odpowiedz
@smokingcat: Same pewniaczki, wchodź śmiało, pieniadze leżą na ziemi, sky is the limit, 2 miliony w rok, mów do mnie panie prezesie, 15 lat w branży tu nie ma co się nie udać
  • Odpowiedz
@Tang0: Jeśli 10% z 90 % to dla Ciebie same pewniaczki to... nie będę w stanie Ci nic więcej wytłumaczyć :)) a jakbym spróbował to i tak nie ogarniesz :) i owszem - duży hajs leży na ziemi w branży IT. Ogarnięci go zgrana. Inni będą siedzieć i obrażać na Wypoku. Każdy ma wolna wole i możliwość wyboru, No nie ?:)
  • Odpowiedz
@Tang0: Zwykły wykopek zarabiający trochę więcej niż programista15k chcący pomoc innym. Taki co czasem pomoże komuś się przebranżowić a czasem marnuje czas odpisując takim komentarzom jak twój. Mój wpis ma na celu pomoc ludziom w przebranżowieniu. Co maja ma celu twoje komentarze. Lubię rozumieć co dyktuje takie zachowanie jak twoje :) ;)
  • Odpowiedz