Aktywne Wpisy

cypisek84 +175
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
PobierzAle mnie wkur wiają ci trenerzy personalni co przychodzą z klientami o 6-8 rano i gadają do nich cały czas na pełen regulator. Jak ide na trening z samego rana to chcę mieć ciszę, a nie tych lamusów co robią harmider. Niech przynajmniej mówią ciszej, ale nie kurva, będą mówić tak głośno jakby była 16 czy 17.
#silownia #trenerpersonalny #fitness
#silownia #trenerpersonalny #fitness

A tu niska rata brutto... i zakładam, że aż tak się auto nie psuje, jak stary diesel. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #leasing #leasingkonsumencki
źródło: comment_1616500744udSOYPfMf7JI5QqVdDsyhZ.jpg
Pobierz@OptiFinance: Słowo klucz, chodzi Ci o najem czy leasing konsumencki, żeby mieć pewność?
@red7000: No niska, bo spłacasz połowę aktualnej wartości i oddajesz auto po 2 latach.
bo na com zwracam uwagę, leasing konsumencki generalnie uchodzi za mega nieopłacalny, bo tylko na firmę ma to sens
@kuraku: @ThePPicasso:
Liczmy tak jak jest w PKO 24k
Wpłacasz 7230
Płacisz 178x24miesiace = 4278
To Ci daje 11500
Wykup pewnie masz 13-15k
Jak na moje dopłata 1-2k jest całkiem spoko i wcale nie wychodzisz gorzej a jeździsz nowsza furą
Czy i gdzie można znaleźć prawdziwe oferty leasingu konsumenckiego, ktòry jeśli dobrze rozumiem, jest stworzony dla zwykłej prywatnej osoby, nie dla firmy?
Czy dla prywatnej osoby warto zakładać firmę krzak aby tylko mieć auto