A.....j konto usunięte 21.03.2021, 19:18:24 4 + Gdzie się podziały wszystkie fejmy tagu? Co z @wyjde_z_przegrywu?Co z @chadwawa ?Co z @anoncio ?Co z @przegryw90 ? Co z (bądź co bądź) @marasmeus @alyy @brzydolka @brondrzej ? Co z (bądź co bądź) @balonowybalon @mieszkopierszy @Chad_69 @wielad ?Co z @piasqun ? Co z @pedalski_wlamywacz_dwa ? Co z @TAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKA ? Co z @AurenaZPolski ?Co z @jestem_spokojny ?Co z @Pan_Wiechu ?Co z @przegrywiusz ?Co z @aardwolf ?Co z @marcelinnagontek ? Co z @Der_Deutscher_Kaiser? Nie no żartowałem, tfu na niego xDCo z @diesel_musi_dymic ? Co z @martenzo ? Co z @anymous_ ? Co z @odpad_biologiczmy ? Co z @bd_j3bac_za_2k ? troll ale jednak Co z @GreckiTrubadur ? Co z @ferdek1212 ? #przegryw #gimbynieznajo #bestofmirko
Eugeniusz_Zua Eugeniusz_Zua 21.03.2021, 20:19:04 1 + @Azja_Tuhajbej: pewnie znalazła jakiegoś typa w realu i już nie potrzebuje atencji od wykopowych stulejek
Eugeniusz_Zua Eugeniusz_Zua 21.03.2021, 20:20:54 1 + Co z @odpad_biologiczmy ?@Azja_Tuhajbej: ten zbierał na operację wydłużania nóg, ciekawe czy sie na to zdecydował
N.....t konto usunięte 21.03.2021, 20:52:19 3 + @Azja_Tuhajbej: Połowa albo i więcej z tej listy siedzi na różnych discordach
Co z @wyjde_z_przegrywu?
Co z @chadwawa ?
Co z @anoncio ?
Co z @przegryw90 ?
Co z (bądź co bądź) @marasmeus @alyy @brzydolka @brondrzej ?
Co z (bądź co bądź) @balonowybalon @mieszkopierszy @Chad_69 @wielad ?
Co z @piasqun ?
Co z @pedalski_wlamywacz_dwa ?
Co z @TAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKA ?
Co z @AurenaZPolski ?
Co z @jestem_spokojny ?
Co z @Pan_Wiechu ?
Co z @przegrywiusz ?
Co z @aardwolf ?
Co z @marcelinnagontek ?
Co z @Der_Deutscher_Kaiser? Nie no żartowałem, tfu na niego xD
Co z @diesel_musi_dymic ?
Co z @martenzo ?
Co z @anymous_ ?
Co z @odpad_biologiczmy ?
Co z @bd_j3bac_za_2k ? troll ale jednak
Co z @GreckiTrubadur ?
Co z @ferdek1212 ?
#przegryw #gimbynieznajo #bestofmirko
@Azja_Tuhajbej: ten zbierał na operację wydłużania nóg, ciekawe czy sie na to zdecydował