Aktywne Wpisy
L3stko +122
Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
norman-odyniec +211
#przegryw #neet #pracbaza #wychodzimyzprzegrywu #kolchoz
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby
https://www.mrmoneymustache.com/2014/10/07/getting-rich-with-science/
At the core, you were “built” for exactly one reason: to produce as many healthy babies as possible. Every finger and toe, emotion and follicle of your being has been optimized for this purpose. If you have other goals, like deeper life satisfaction or getting out of debt, you need to learn to override some of your default programming. Learning about how we are all Predictably Irrational is the key to this.
#mrmoneymustachequotes #redpill