Aktywne Wpisy
pieknylowca +119

#marsz4czerwca #ukraina
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby umieć czytać/słuchać ze zrozumieniem i jasno przekazywać swoje myśli.
Większość opcji będzie dla osób średnio lub bardziej kreatywnych.
Część będzie wymagała poprawnego posługiwania się polszczyzną, czyli interpunkcja itp.
No i oczywiście trochę motywacji, bo zakładam, że w 90% przypadków będzie wymagało to od Was nauczenia się czegoś nowego.
Dajcie plusa, jak chcecie sobie poczytać i lecimy.
@norman-odyniec: będzie ciezko ehhh, ale chetnie poczytam
@norman-odyniec: jeśli wierzycie, że "spokojnie" można dojść do pensji 8500 zł netto na czymś takim to nawet mi was nie żal xD
PS. stawka podana przeze mnie w wpisie jest brutto na UoP/netto na FV.
Komentarz usunięty przez autora