Aktywne Wpisy

cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co

Blaskun +11

Jutro wrzuce, ale czy ktoś chciałby może zrobić proof-reading? To jak skończe to podeśle komentującym i plusującym
#gme
Komentarz usunięty przez autora
Dobra, siadam do poprawiania literówek, przecinków, dokończenia 17 i przetłumaczenia obrazkow / dodatków, a wy możecie czytać i na PW/tu wysyłać mi sugestie, a jutro popołudniu pojawi się wersja "finalna"
- ujednolicenie pewnych wyrażeń (FTD w połowie tłumaczenia jednak zostawiłem jako FTD)
- brak wielu przecinków
- niepotłumaczone dodatki
- niepowstawiane odniesienia do źródeł
Do