Wpis z mikrobloga

@MorzeGor: Dokładnie, też tego nie rozumiem. Jakby pierwszy raz ktoś okazywał mu zainteresowanie i trzeba się pochwalić.
Mnóstwo par wysyła do siebie niezliczoną ilość wiadomości takich lub innych (albo wypowiada je osobiście), ale nie widzą sensu - ba, nawet by pewnie nie wpadli na to, by się tym pochwalić na wykopie czy nawet w ogólnie w internecie...
@MorzeGor: @tarushiba: to wystraczy scrollowac dalej ¯\_(ツ)_/¯ a i to nie moja dziewczyna, tylko kolezanka. Chodzilo raczej o to, ze dziewczyny mega rzadko podrywają, a jak juz to ograniczaja sie do wyslania serduszka albo tekstu "przystojniaczek". Tutaj bylo choć trochę pomyslane.

@MiedzyInnymi: pisałem wyżej, ze to przygotowania do pracy związanej z hydrologią, nie musisz sie spinać xD
@Tigermass: Rzadko, bo może nie zawsze są zainteresowane.

A jak jedyne na co jakąś laskę stać to "przystojniaczek" lub serduszko to obstawiam, że rozumiem nie grzeszy i to jakieś tępe dziewczę, niewarte uwagi. Bądź chce być miła i skomentować, żeby komuś było miło, a niekoniecznie za tym się kryje chęć flirtu.
@Jizzy13: jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°) miałem doczynienia z kilkoma takimi co ja skakałem wymyślałem tematy a te tylko odpisywały jednym zdaniem. Albo umiawiały się po czym dzień przed spotkaniem ghostowały.Już tego błędu nie popełniam
@Jizzy13: później przestałem tryhardować i tym bardziej nie odpisywały bo nie rozkręcałem rozmowy albo pisało się spoko a później ghosting. I to było wszystko na tinderze a jak wiadomo tinder to 99,9% ściek. Niby nie należy się poddawać i szukać dalej ale jak jest tak z 5, 10, 20 to się odechciewa. Na czas pandemii odpuściłem, człowiek traci chęci do życia jak trafiasz na takie pustaki
@master4342: To nie wiem co ty robisz zle, może to ten słynny #blackpill XD Oczywiście w #!$%@? lasek nie odpisuje bo nie jest po prostu zainteresowana aktualnie albo gada z kimś. Ale jest pełno dziewczyn z którymi normalnie pogadasz i się angażują w rozmowę