Wpis z mikrobloga

@parowamajora: Bo ten film trafił na grupę FB, był tam bodajże ponad 6h, po czym osoba wrzucająca, skasowała go. Akurat w pracy byłem jak ten filmik był na tej grupce. Obejrzałem na przerwie, miałem go pobrać, ale po pracy już nie było tego. Później film wrzuciła/wrzucił(C--j wie co to było) sisi, a na końcu king.
  • Odpowiedz
@parowamajora: rudy lubiany na wykopie? xD Chyba przed nieliczną grupę
W miarę pamiętam początki rudego te jego kanały pierwsze. Sam oglądałem nawet aczkolwiek tytuł nowości na szkolnej a w nim p---------e o tym co już każdy wiedział czyli streszczanie filmów. Już wtedy było wiadomo że gość to chyba szuka atencji a potem są się pogrążył
U góry @Verdundrin napisał jak było o tym filmie więc chyba mało trafne oskarżenie
  • Odpowiedz
@parowamajora: Rudy wtedy walczył o ten film z każdym, mi też się obrywało, bo zrobiłem reupload tego filmu(Szkoda że przepadł wraz z dyskiem twardym) i rudy się mi w komentarzach na YT pultał, że śmiałem wrzucić ten film. Film oczywiście zleciał z yt, ciekawe jak do tego doszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: nie byla to mala grupka fanow :) zboczeniec jeszcze wciskal kity ze mu zalezy na naturalnej szkolnej bez żadnej ingerencji dopiero potem wyszlo jaka to s---------a, adoratorow mial co najmniej tylu co fiodor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: @parowamajora: No trochę tak, ja np. nigdy rudego nie lubiłem, ale było dość dużo osób które go widziały jako wybawcę od Rafałka J. aka Latexa oryginalnego. sławek wtedy p-------ł, że Rafałek psuje szkolną, dzięki czemu koncertowo przeprowadzili podmiankę, w tamtym czasie nieliczni podejrzewali, że rudy i Rafał się znają i to był plan na podmianę komputerowca(Rafał wtedy ratował upadającą firmę, którą zgłaszali mu widzowie a sławek nudził
  • Odpowiedz
@DonRademenes: popatrz kto plusuje te oskarżenia na Kinga, bobolaki a bobolaki mają kosę z Kingiem bo jedzie po nim ostro jak sam wiesz. Czyli ktoś tu w uja leci I chce go oczernić.
A tak przy okazji to nie ciśnij mocno młodego bo jeszcze się przestraszy, a widać że jest w porządku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@parowamajora: kiedy to było? Haha
To przypuszczam że długo to nie trwało i ludzie szybko tu doszli jak to s---------a jak piszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wychodzi na to że jeszcze nie siedziałem głębiej tutaj na wykop bo nie pamiętam tutaj takich akcji
@Verdundrin no to teraz widać co to znaczy psuć szkolną
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: No długo to uwielbienie sławka nie potrwało, bardzo szybko ktoś zauważył, że Rafałek i sławek to całkiem dobrzy znajomi, rozpoczął się hejt, po czym sławkowi o----------o i zaczął zakładać multikonta na wykopie udając swoją siostrę i pisał sam do siebie oraz próbował przekonać wykopków, że "Jej brat(czyli sławek) ma problemy natury psychicznej".. To nie jest normalny człowiek, w tamtym okresie robił naprawdę dziwne rzeczy, od udawania swojej siostry, po
  • Odpowiedz
@Verdundrin: ten rafałek to u menela też komputerowcem nie był?

dość dużo osób które go widziały jako wybawcę od Rafałka J. aka Latexa oryginalnego. sławek wtedy p-------ł, że Rafałek psuje szkolną

Jakoś sobie nie przypominam jakiś chorych akcji jakie są teraz
Gość coś konkretnego też odwalał czy wrzucał filmy i lajty ustawiał nitrusowi?
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: człowieku, ja nie jestem żadnym bobolakiem. widocznie obserwuję Szkolną dłużej od Ciebie, i tyle. i zainteresuj się, czemu ten film, który został wrzucony przez @parowamajora, jest z przodu obcięty (a jest wyraźnie z muzyczką Kinga)? dlatego, że na początku nagrania oryginalnego King mówił, że "umawiał się ze Sławkiem trochę inaczej", ale skoro rudy p--------c nie dotrzymał słowa, to wrzuca to nagranie.
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: Tak samo wszyscy jesteśmy przewrażliwieni, że każdy kto popiera oblecha na wykopie, to jego multikonto, bo to wynika z tamtego okresu jak jechał na kilku kontach wykopowych, co później wyszło w praniu jak bodajże któryś latex udostępnił listę kont oblecha przypadkiem XD
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur:

ten rafałek to u menela też komputerowcem nie był?

Nie pamiętam co robił później, ale możliwe.

Jakoś sobie nie przypominam jakiś chorych akcji jakie są teraz Gość coś konkretnego też odwalał czy wrzucał filmy i lajty
  • Odpowiedz
@Potezny_Mazur: rafalek w-----l po tym jak prokuratura na skutek obywatelskich zawiadomien ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaczela sie interesowac jego sklepem z witaminami na raka, ta konska s---------a sprzedawala smiertelnie chorym jakies j----e suplementy, nie wiem czy p---------c dostal w koncu wyrok, ale to wlasnie na tym wyplynela ruda swinia, i na tym etapie king z rudym dobrze żyli, rozwód nastąpił później
  • Odpowiedz
@HistrionicznyBasset: to po co dię odzywasz nie wiesz o co chodzi z tym bobolakiem
Czyli to nagranie było pierwotnie na kanale Kinga?
Muzyka tło no podobny styl lecz zauważ że film z farbą na łbie nie był przez Kinga wrzucany tylko ktoś na tym fb wrzucił a stylem był podobny do Kinga
Może zmowa c--j wie niezłe tu teorie spiskowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz