Co wykop sądzi o Mazda 3/6 bo interesują mnie oba te modele, znalazłam sobie Mazdę 6 140kucyków w dizlu i z interesującymi mnie głośnikami bose ( ͡°͜ʖ͡°) warto? często ludzie mówią że rdzewieją razem z kierowcą, prawda to?
@Victim: 1 generacja szóstki nawet po lifcie rdzewieje w c--j, jak znajdziesz jakąś używkę która nie ma pordzewiałych nadkoli to jest 100% gwarancja że ktoś to już robił (kwestia tylko jak dobrze xD) Poza tym podwozie do zabezpieczenia i okolice pod maską
Fura spoko, bardzo wygodna, raczej do jazdy spokojnej limuzynowej, niż sportowej
Bose nic nie daje, możesz olać temat i szukać zadbanego modelu bez tego - głośniki wstawisz sama. Serio, różnica praktycznie
@Victim raczej prawda ale w okolicach 2010 i parę lat w górę nie było z tym tak źle, są egzemplarze które trzymają się ok. W nowych szóstkach podobno po pół roku potrafi rdza na grodzi nawet wyjść :/
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Interesują mnie roczniki 2006+
#carboners #auto
Fura spoko, bardzo wygodna, raczej do jazdy spokojnej limuzynowej, niż sportowej
Bose nic nie daje, możesz olać temat i szukać zadbanego modelu bez tego - głośniki wstawisz sama. Serio, różnica praktycznie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora