Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 456
Jak ja gniję z mojego ojca, typowego przedstawiciela januszerskiego peerelowskiego betonu.

W latach 70. i 80. sierżant sztabowy w ZOMO, matka mówiła że dosłownie pluł na telewizor jak pokazywali demonstracje Solidarności, zawsze jak byłam dzieckiem to aż gdzieś do poł. lat 90. przy każdej wzmiance o zmianach ustrojowych, Wałęsie, Mazowieckim czy Solidarności to jak on by im wszystkim nie #!$%@?ł. Z kumplami z policji całe życie posiadówki przy żytnióweczce, #!$%@? na polityków, wspominanie Moczara jak zbawce narodu którego zdrajcy zgasili jak peta. A teraz?

Przecież to oczywiste, że zamordysta z którego plemnika tfu powstałam jest dzisiaj za PiSem i cieszy sie z 14. emeryturki jak #!$%@? i dostaje orgazmu jak widzi policję tłukącą lewaków na ulicach polskich miast. Trzy rzeczy jednak się w nim nigdy nie zmieniły - zawsze był brutalny i agresywny, zawsze dostawał szewskiej pasji jak tylko słyszał o Leszke i zawsze je rypke w piątek xD

Kurza twarz jak gardzę tym człowiekiem...

#bekazpisu #bekazprawakow #policja #prl #truestory
  • 67
@PomidorovaLova smutne to, że gardzisz swoim ojcem. Ja staram się być mega zajebistym eleganckim tatem dwóch synów z którego są dumni, a ja z nich.
Dziś uczyłem się szyć na maszynie ( ͡º ͜ʖ͡º) i ten starszy mówi do mojej żony, a swojej mamy: takiego taty to ja nie widziałem, a drugi, młodszy w kółko powtarza jak bardzo mnie kocha. Miód.

Szkoda tylko że ten #!$%@? PiS
@PomidorovaLova czy zerwałaś z nim kontakt całkowicie? Ja bym tak zrobił.
Urwalbym kontakt i nigdy więcej już go nie oglądał. Ale oczywiście nie wszystkie osoby mogą wykonać taki ruch. Ale jednak kompletna izolacja to może być coś na co gość zasługuje.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@sprawa: Tak, mam obecnie 34 lata, a wyniosłam się od niego ok. roku 2007. Dużo konfrontacji było w międzyczasie, dzisiaj oczywiście zgrywa poszkodowanego typa który został przez wszystkich zostawiony. Ale w dalszym ciągu ma swoich ziomków policjantów, w Białymstoku komenda wojewódzka do dalej ta sama wierchuszka, tyle moge powiedzieć.
@PomidorovaLova Ojoj biedne lewaki, oni tylko chcą potulnie protestować XD Żenada
A jeszcze większą żenada jest porównywanie ZOMO do obecnej Policji. To świadczy o tym jak małe masz pojęcie o dzisiejszym świecie, przepisach itd.
oj nawet nie wiesz ilu takich post-PRLowskich nosaczy jest w mojej rodzinie.Mysle ze w wielu domach, w Polsce, to wygląda podobnie.Duza w tym zasluga tego ze nie bylo zadnego rozliczenia dla funkcjonariuszy poprzedniego systemu.To plus wschodnia mentalnosc Polaków swoje robią.Niestety, ale demokracje dostalismy przypadkiem.

@Simeonbarnaciakov: ale co ty wygadujesz za #!$%@?? Przecież w opinii większości wykopków w Polsce przed 89 nie rządzili Polacy tylko KOMUNISCI o narodowości żydowskiej. Masz w rodzinie