Wpis z mikrobloga

Witam, chciałem wam napisać że zdałem prawko. 5 lat robiłem prawo jazdy kategorii B. Oczywiście 5 lat byłem zapisany na kurs, praktycznie mnie tam nie było, przed pandemia zdalem teorie. Później pandemia i brak hajsu, wreszcie jazdy i próby przystąpienia do egzaminu. Za 1 razem lipa, zapomniałem jak się nazywam i wszystko u------n. Za drugim razem lipa i oblałem na placu za nieplynna jazdę (XD). Za 3 razem coś tam się o------o. Za 4 razem gościu mi wymusił. (wszystkie te 4 egzaminy miałem z egzaminatorami). Dziś zostałem wywołany i niem panią egzaminator. Była bardzo miła co pozwoliło mi się rozluźnić i poczuć jak na jazdach. No i cyk udało się i czuję się zajebiscie. Dla was to może być zwykła historia ale nie wiecie ile to dla mnie znaczy, ile nerwów mnie to kosztowało. Pokonałem wewnętrzna blokadę po dość groźnym wypadku samochodowym w którym brałem udział kilka lat temu i dziś po latach siedzenia na pasażerce dostałem zgodę na samowolne prowadzenie pojazdów. Już nie czuje się jak kiep, czuję się dobrze. Mirki wiem że dla was prawko to coś normalnego. Ale dla mnie to zawsze było niezwykle a dziś jestem jednym z was. Mam nadzieję że do zobaczenia na drogach!! Jestem przeszczesliwy #chwalesie #prawojazdy #niewiemjaktootagowac #kubica #f1
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonekxd: Nie no spoko gratuluję i cieszę się razem z Tobą, ale po cholerę tagujesz #f1 i #kubica? Wiem, że jest tu spam wszystkiego i za niedługo nawet ciepłe placki nie będą usuwane przez moderację a tego tagu ale byś chociaż koterskiego w obrazku dodał xD
  • Odpowiedz
@MorWus: w wypadku który miałem ze znajomym kilka lat temu jeśli chodzi Ci o te z pic rel rozpierdzielilismy takich 14 i zatrzymaliśmy się na bramie jakiegoś domostwa. Uprzedzę pytania. Tak znajomy z---------ł, tak zwracałem mu uwgae żeby zwolnil. Na szczęście wyszliśmy z tego wszyscy cali.
  • Odpowiedz
@anonekxd: Egzamin to g---o straszne, ja nie potrafię buta zawiązać jak ktoś mnie krytycznie obserwuje co dopiero prowadzić samochód. A na jazdach na luzie, Pink Floyd w radiu i super się jeździ.
  • Odpowiedz