Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
Mężczyźni są zdecydowanie mniej wymagający, jeżeli chodzi o cechy partnerki. To prawda, że często wyobrażają sobie kobietę – kochankę idealną, ale umawiają się na randki i chodzą do łóżka z normalnymi dziewczynami.
#przegryw #rozowepaski #rozowypasek #p0lka #tinder #badoo
co
A dlaczego nie? Jeśli wygląda na 25 mimo że ma 35 to chętni będą wbijać. Co innego, gdy już ma bombelka. Wiek to tylko cyfry a jak oboje nie chcą dzieci to wiek tym bardziej nie przeszkadza. Mają mniejsze branie przeważnie dlatego że wyglądają na swój wiek. Gdy wyglądają
2. Nie słyszałeś nawet o alimentach.
Zadbanie o siebie to praca nad ładną sylwetką (treningi, a nie "mało jem więc jestem chuda", bo to zazwyczaj skutkuje po prostu figurą skinny fat, fałdami i cellulitem, nie mówiąc o braku jędrności), fryzurą, ładne ubranie, zdrowie odżywianie (skutkujące ładną cerą chociażby).
@AstraLavistA_Baby: Jeśli babcia miałaby c---a to by była dziadkiem.
Starość to stan umysłu. A 40 latek nie jest stary? XD
@Marek_Rekus:
Słyszałem no i co? Nie każda kobieta skusi się na dziecko nawet za te magiczne alimenty i 500+. To fakt i tyle.