Czy ktos konfigurowal #raspap na #raspberrypi? Zainstalowalem tak jak pan jezus w dokumentacji przykazal, ale nie mam dostepu do internetu z poziomu wlan0 Jestem w stanie sie polaczyc do swojej sieci i w panelu mi pokazuje, ze wszystko dziala, ale w zakladce Networking mi pokazuje, ze nie ma dostepu do internetu dla wlan0 i tak sam w telefonie widze Connected without internet.
Sam #rpi jest polaczony po kablu do switcha, do ktorego podlaczony jest router, ktory jest moja brama na 192.168.0.1.
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
Zainstalowalem tak jak pan jezus w dokumentacji przykazal, ale nie mam dostepu do internetu z poziomu
wlan0Jestem w stanie sie polaczyc do swojej sieci i w panelu mi pokazuje, ze wszystko dziala, ale w zakladce Networking mi pokazuje, ze nie ma dostepu do internetu dla
wlan0i tak sam w telefonie widzeConnected without internet.Sam #rpi jest polaczony po kablu do switcha, do ktorego podlaczony jest router, ktory jest moja brama na 192.168.0.1.
#siecikomputerowe