Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
Jakie kombi byście wybrali do 40k? Diesel minimum 150km
Komentarz usunięty przez autora
Ja wzięłam e90 2.0 z 2007 bo lubię naprawiać i grzebać przy nim.
Przez 3 lata włożyłam łącznie z 5k. Z czego 3300 na rozrząd w pazdzierniku( w tym pompa wody zimmeringi itp)
Zależy tez jakie trasy robisz. Ja jeżdżę zazwyczaj autostradą około godziny/dwóch wiec diesel był
https://www.otomoto.pl/osobowe/bmw/seria-3/?search%5Bfilter_float_price%3Afrom%5D=35000&search%5Bfilter_float_price%3Ato%5D=45000&search%5Bfilter_enum_generation%5D=gen-f30-2012
Napisałem, że minimum 150km kombi i diesel, masz problemy z czytaniem? A rocznik to oczywiste, że najmłodszy jaki się da. Twój post jest trochę z d--y.
A diesel osiąga swoją temperaturę i gestosc oleju ok 15 minut po odpaleniu. Nie wiem czy zdąży się rozgrzać :)
Komentarz usunięty przez autora