Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Kingside +22
Pasta z grzybków i makaron
no i jak się jednak bym zabil w jakis sposób to zona dostaje bonusa
Największą wadą PPK jest to, że zależne od zbyt wielu czynników na których totalnie nie masz wpływu. Na dodatek ufasz politykom, że znów nie zabiorą Ci tych pieniędzy choć już dwa razy zabierali :).
Więc sorki, wolę sobie sam odkładać, ale mieć pewność.
A od pieniedzy placonych przez pracodawce jeszcze jest podatek PIT :)
@Micho_master: no niestety tej opcjo w kalkulatorze nie zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
INWESTOWAĆ 100% W NOWY BLOK OSTROŁĘKI, tym razem się uda xD
Bardziej się obawiam, że wprowadzą coś o czym była mowa już w tamtym roku i dowalą podatek od środków zgromadzonych na koncie, a przy głosach, że banki też rozważają zlikwidowanie
@bn1776: sugerowanie, że KTOKOLWIEK inny jest tak naiwny xD
@bn1776: przy obecnym oprocentowaniu lokat równie dobrze możesz kupić ładną skarpetę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: wygląda, że jestem w gronie 1,7 mln naiwnych
@Felonious_Gru: o lokatach wiem, że obecnie więcej kosztuje jej utrzymaienie niż zysk, a przy moich zarobkach jeszcze na mieszkanie w nowoczesnym stylu "kurnik o zaostrzonym rygorze" nie mogę sobie pozwolić, więc nad skarpetą też się zastanawiam xD
@Micho_master: a to niestety jest prawdopodobieństwo graniczące z pewnością ¯\_(ツ)_/¯