Aktywne Wpisy
sawardega +91
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Zawsze gdy był to ktoś bliższy mojemu sercu czułem jakby umierała w środku cząstka mnie - widzisz gdy we dwójkę coś razem przeżywacie to obydwoje zatrzymujecie w sobie wspomnienia tamtych wydarzeń - gdy jedna z tych osób odchodzi - zostały one już tylko z Tobą.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po drugie rodzice mają rację. Każda śmierć kogoś bliskiego tak jakby hartuje. I mimo że uczucia przy każdej osobie są nieco inne to już "następnym razem" będziesz wiedział jakie uczuvia mogą uderzyć
Śmierć i przemijanie to trudny temat. Nie wstydz się płakać i nie wstydz się rozmawiać jeśli czujesz że to może pomóc.
Trzymaj się mocno.
Trzymaj się i uważaj z alkoholem ᕦ(òóˇ)ᕤ
Myślisz co sobie zrobisz na kolację i nagle jeb. Czarne światło.
@Koziouu: Prawdopodobnie nie jesteś pierwszym, któremu umarła bliska osoba.
To płacz nic w tym złego, może się trochę oczyścisz. Trzymaj się Miras
Niestety, następny raz nie będzie łatwiejszy ;) Obserwuj swoje emocje, zaakceptuj je i idź dalej swoją ścieżka.