Wpis z mikrobloga

Pytanie do posiadaczy #dirt5 na #ps5, czy u Was dualsense też raz na jakiś czas głośniej pracuje? Dźwięk dobiega z lewej strony pada, jest to taki dźwięk jakby plastik o coś ocierał, w obu padach jest to samo, więc nie wiem czy to uszkodzenie czy jakiś fjuczer. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bomba4: przy mocniejszych wibracjach, tak jakby ocieranie/stukanie plastiku, dźwięk dokładniej idzie z srodkowo lewej części pada, wiec to napewno nie triggery
  • Odpowiedz
@Demosik: naprawdę dźwięk z pada to problem? Wy jesteście już całkiem wszyscy p------i. Zachowujecie się jakby była promocja „jeżeli ps5 wyda dźwięk, zwracamy ci kasę za konsole”.

A tak w ogóle to wina devów od gier. Niektóre jak astro czy spiderman ten metaliczny dźwięk maskują odgłosami z głośnika pada, a niektórzy maja to w dupie i nie maskują.
  • Odpowiedz
  • 0
@Co_to_bedzie: No właśnie u mnie to słychać i to bardzo, tak jak nie zwracam uwagi na konsole, która też czasem słyszę - bo to dla mnie normalne, że musi pracować - tak pad pracuje aż za głośno, wcześniej nie zwracałem uwagi, bo grałem na słuchawkach, wczoraj grałem bez i było to bardzo uciążliwe, aczkolwiek jeśli wszystkie pady tak maja to odpowiedziałeś na moje pytanie i temat jest wyczerpany. :)
  • Odpowiedz